Verhaal over pesten

Als kind zat ik op de basisschool De Akker. Toen ik in groep 5 zat, ging De Akker fuseren met de Anne Frank-school. Ook de klassen werden samengevoegd. Alleen groep 6 van de Anne Frank-school bleef een afzonderlijke klas.

In dat jaar kreeg ik ruzie met één van de leerlingen uit die klas. Vervolgens keerde die hele klas zich tegen mij. Een jaar lang had ik last van dagelijkse pesten. Met name een populaire, sportieve jongen bleef mij dat hele jaar pesten.

Jarenlang heb ik mij afgevraagd waarom deze jongen zo’n hekel aan mij had. Waarom moest hij mij zo nodig pesten. Om hier achter te komen heb ik als literator 3.0 een autobiografisch verhaal geschreven vanuit zijn perspectief.

Door het schrijven van dit verhaal over pesten, zijn mij een aantal dingen duidelijker geworden. Misschien was ik als kind toch niet zo aardig.  😉

Lees het verhaal ‘Akkerkakker’ >>>


Gerelateerde websites:

I-CoPro

Poëzie verrijkt het leven