Over Robin Kerkhof

Robin Kerkhof, literator 3.0
Robin Kerkhof, literator 3.0


Dichter
Robin Kerkhof schrijft vrije verse-gedichten, sonnetten, kwatrijnen, rondelen, haiku's, twichts (korte gedichten) en sinterklaasgedichten.

Sinds 1 juli 2020 is Robin Kerkhof de huisdichter van Paradijsvogelsmagazine.nl. Hij zal deze eervolle rol een jaar lang vervullen.

Verder treedt Robin Kerkhof regelmatig op en geeft hij workshops op het gebied van poëzie. Wilt u Robin uitnodigen voor een poëzie-evenement of wilt u hem inhuren voor een poëzie-workshop, stuur dan een mail naar info@robinkerkhof.nl of bel naar 06 343 67 141.

Prozaïst
Naast korte verhalen heeft Robin Kerkhof ook een roman geschreven met de werktitel Het geheim van de Gier. Omdat hij het manuscript nog niet goed genoeg vindt, heeft de schrijver zijn roman nog niet bij een uitgever aangeboden.

Poëzieblogger
Natuurlijk is Robin Kerkhof als blogger in de eerste plaats actief voor zijn eigen website (zie onderdeel blogs), maar daarnaast schrijf hij zo nu en dan ook gastblogs voor websites van anderen. Zo heeft hij blogs over poëzie geschreven voor onder andere Schrijvenonline.org, Amsterdamcentraal.nl en Poezieverrijkt.nl. Voor deze laatste website is Robin ook actief als hoofdredacteur.

Tekstschrijver
Als tekstschrijver in dienst van Creative SEO schrijft Robin Kerkhof webteksten voor verschillende websites waaronder TraineeshipPlaza.nl en DWCPrint.nl. Organisaties kunnen hem als tekstschrijver inhuren door een mail te sturen naar info@creative-seo.nl of door te bellen naar 06 343 67 141.

Webredacteur
Als webredacteur heeft Robin Kerkhof jarenlang gewerkt voor verschillende toonaangevende organisaties gewerkt waaronder Reed Business, Generali en Baker Tilly Berk. Tegenwoordig werkt hij voor Creative SEO. Robin is in te huren als webredacteur via het e-mailadres info@creative-seo.nl of door te bellen naar 06 343 67 141.

SEO specialist
Door zijn jarenlange ervaring als webredacteur heeft Robin Kerkhof ook veel kennis opgedaan op het gebied van Search Engine Optimization (SEO). Hij haalt er veel plezier uit om organisaties te adviseren hoe zij met hun website hoger in Google kunnen komen. Wilt u ook een deskundig SEO-advies, stuur dan een mail naar info@creative-seo.nl of bel naar 06 343 67 141.

Contentmanager
Robin Kerkhof beschikt over een uitgebreide kennis van contentmanagementsystemen, redactionele processen en HTML/XML. Vanuit Creative SEO verricht hij taken op het gebied van contentmanagement voor toonaangevende opdrachtgevers waaronder de SDU en Malmberg. Heeft uw organisatie behoefte aan een ervaren contentmanager, dan kunt u Robin inhuren via info@creative-seo.nl of door te bellen naar 06 343 67 141.

Websitebouwer
Robin Kerkhof heeft voor verschillende organisaties de website gebouwd. Sommige websites die hij heeft gebouwd zijn zeer bescheiden van aard (bijv. Servalmodelcars.nl), maar andere websites zijn juist zeer uitgebreid (bijv. Interimfinancials.nl). Is uw organisatie ook toe aan een nieuwe website, stuur dan een mail naar info@creative-seo.nl of bel naar 06 343 67 141.

Familieman
Robin Kerkhof is getrouwd met een heel lieve en sterke vrouw. Samen hebben zij een dochter die luistert naar de naam Helena. Voor Robin is zijn gezin een belangrijke bron van inspiratie wat blijkt uit meerdere van zijn gedichten en prozafragmenten.


Gerelateerd:
Curriculum Vitae van Robin Kerkhof